Ανανεωση εξοπλισμου...
 
Notifications
Clear all

Ανανεωση εξοπλισμου ασφαλειας του Λιμενος

3 Δημοσιεύσεις
2 Users
0 Likes
74 Προβολές
(@kostas-chalikias)
Δημοσιεύσεις: 23
Member
Topic starter
 

Καλημερα σε ολους και καλες Θαλασσες ,

Με την νεα κατασταση της απελευθερωσης απο τον Κοραναιο ελπιζω το σημερινο Δ.Σ. θα αναπληρωσει τις καμερες προστασιας και θα αναβαθμισει το συστημα . Ολα τα μελη θα πρεπει να βοηθησουν για την εκτακτη αυτη εισφορα για να αντικατασταθουν τα κατεστραμενα μηχανηματα αλλα και για να βελτιωθει η ασφαλεια των περουσιων ολων των ψαραδων . Τα μικρα λαθη του παρελθοντος δεν πρεπει να μας πανε πισω αλλα αυτη την φορα πρεπει να δειξουμε συνεση και εξηπναδα απενατι στην μασιγα αυτη . Επισης θα πρεπει ολοι οι ψαραδες να γνωριζουν τους κοδικους παρακολουθησης γιατι οπως λεει και το γνωμικο ( καλυτερα  10 ματια παρα δυο ). Θα ηθελα να υπενθυμισω δυο μικρες παραλειψεις που ηπαρχουν μεχρι σημερα .

1) θα πρεπει να υπαρχει ενδεικτικη ταμπελα στον λιμενοβραχιονα που να αναφερει ( ΔΕΝ ΔΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΟΒΡΑΧΙΟΝΑ ΛΟΓΩ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ).

2) Θα πρεπει να οριοθετιθει μια διαδρομη στο λιμανι που να απαγορευει την κολυμβιση λογο διελευσης των σκαφων στο μολο , και αυτο θα πρεπει να γινει με σημαδουρες ωστε να αποφυγουμε τυχων ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ  απο τους λουομενους .

Καλο καλοκαιρι σε ολους .

 
Δημοσιεύθηκε : May 14, 2021 12:08 pm
tetzas
(@tetzas)
Δημοσιεύσεις: 5
Member
 

Κώστα,

Θα ηθελα να σ΄ ενημερώσω ότι μετα την απελευθέρωση σταδικά το Δ.Σ. κάνει πρόσπάθειες να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο. Στο πλαίσιο αυτό, την ερχόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθεί  νέο σύστημα καμερών και επιπλέον συναγερμός στα γραφεία του ομίλου.

Επειδή το κόστος είναι μεγάλο, είναι σημαντικό τα μέλη να ενισχύσουν οικονομικά αυτή την προσπάθεια. 

 

 
Δημοσιεύθηκε : July 23, 2021 8:01 pm
(@kostas-chalikias)
Δημοσιεύσεις: 23
Member
Topic starter
 

Συμφωνώ να αναλάβουμε όλοι μαζί το νέο κόστος .

Εγώ είμαι έτοιμος να δώσω ότι μου αναλογεί .

 
Δημοσιεύθηκε : August 17, 2021 5:12 pm